Vad är oljemålningar reproduktioner?

 

Oljemålningar reproduktioner är handgjorda rekreationer av originalmålningar. Originalerna är gjorda av välkända och respekterade konstnärer som Van Gogh, Monet, Picasso och många fler. Reproduktioner tillåter dig att äga en kopia av ett mästerverk som bara den mycket rika kunde ha råd med. Många av originalen kunde bara hittas i världsberömda konstmuseer. En reproduktion är din chans att äga en magnifik konst till ett överkomligt pris.

Har oljemålningarna tillverkats av en dator eller är de handgjorda?

 

Oljemålningarna på denna webbplats är helt handgjorda. De är inte maskingenererade. Enskilda konstnärer gör dessa målningar. Borsta stroke med pensel stroke dessa artister duplicera mästerverk som hör hemma i några av världens största museer.

Ser reproduktionen ut exakt som originalet?

 

Vi undersöker de verk som vi förvärvar mycket noggrant. Vi ser till att våra reproduktioner innehåller samma penselsträngar och tekniker som används av originalartisten. Men eftersom målningarna är gjorda för hand och inte är datorgenererade finns alltid en liten variation mellan reproduktionen och originalet.

Ser reproduktionen ut exakt som bilden på denna webbsida?

 

Bilderna på denna webbplats är av de målningar vi äger. Du måste emellertid ta hänsyn till att vyen på din datorskärm kan orsaka en liten snedvridning av färgerna. Även när vi mottar mer än en enhet av samma målning är det alltid en liten skillnad mellan var och en av dem. Oljemålningarna på zonaisha.com är handgjorda och därför är en viss variation alltid en möjlighet.